(recept
si oblíbilo 21 návštěvníků)
BAGETY dobré i další den

Potřebné ingredience
250ml mléka, 30g rozpuštěné hery, másla, stelly apod., 250g polohrubé mouky, 250g hladké mouky, 2 lžičky soli, 1 lžička cukru, asi 1/2 kostky droždí.
Postup přípravy
klasicky kynuté těsto v domácí pekárně následně udělat bagetky dobrý návod je na této stránce http://ma-tvideo.france3.fr/video/iLyROoafYWoR.html děkuji tím to mamince ID 13061(Iva.D), naříznout na povrchu.Nechat na plechu vykynout cca 30-45min potřeme osoleným mlékem, pečeme v předehráté troubé na 180stupňů do růžova (pro lepčí kůrku je dobré dát na dno trouby misku s vodou, výsledek je fakt lepší). Pokud máte rádi celozrné pečivo můžete samozřejmě část mouky nahradit celozrnou, grahamovou, špaldovou podle chuti semínka záleži na každého chuti).Jsou moc dobré i další den. Dál nevím nevydrží :-))).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Ruzikk
(upraveno)
2. 5. 2012, 8:41
Bagety jsou výtečné
, byly moc dobré, jen se po nich zaprášilo
Těsto je perfektní, dobře se s ním pracuje a výsledek







nahlásit